• 600 6190

Összeszokott csapat,

a legjobbak a legjobb helyen

Eskuvo Helyszin A Balatonon Eskuvo Szervezes Anna Mate

Eskuvo Helyszin A Balatonon Eskuvo Szervezes Anna Mate

Rólunk

2005-ben fedeztük fel a Magyar Nemzeti Bank omladozó balatonvilágosi üdülőjét, és rögtön tudtuk, egy ilyen mesés környezetből nagyon jó dolgokat tudnánk kihozni. Két évvel később belevágtunk, és bár az élet többször is átírta a terveinket, semmit sem bánunk.

Az épületet felújítottuk, kibővítettük és úgy alakítottuk át, hogy minden klappoljon, aminek egy idősek otthonában klappolnia kell. Csakhogy többször is keresztbe húzták a számításainkat, ezért aztán Balaton parti öregotthon helyett, Balaton parti szállodát nyitottunk. Egyetlen célunk volt: szeressenek hozzánk járni a vendégek! És úgy tűnt, szeretnek. Évről évre ugyanazok az ismerős arcok tértek vissza, megerősítve bennünk azt, hogy jól csináljuk! Örök szabály volt, hogy folyamatosan fejlesszünk és újítsunk. Wellness részleget építettünk, átalakítottuk a szobákat, kibővítettük a parkolót. Csak a Balatont nem kellett közelebb hozni.

2013-tól ezt egyre többen vették észre és ragaszkodtak ahhoz, hogy nálunk, a Balaton parton házasodjanak össze. Kezdetben hatalmas sátrakban rendeztük az esküvőket, de ez sokakat mégis visszatartott a vízparti álom ceremóniától. Mert mi van, ha esik vagy ha fúj, a borsos plusz költségekről nem is beszélve. Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy a szálloda panorámás rendezvénytermét is teljesen átépítjük. A kilátás maradt, a terem bővült.

Titeket is szeretnénk boldoggá tenni, ezért is vagyunk ott a tervezés első percétől a lagzi utolsó mámoros pillanatáig! :)

Legyen a Balatonon a Ti esküvőtök is!
Szeretettel várunk Titeket,
Anna és Máté

Tópart Hotel Balatonvilágos

8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.

Tel: +88 446 479

Mobil: +36 20 953 4536


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépj velünk kapcsolatba!