• Étterem

Étterem

páratlan kiszolgálás

Eskuvohelyszin5

ESKÜVŐ

Welcome falatok

Amíg az anyakönyvvezető felkészül, a násznép gyorsan előtesztelheti a szakácsunkat. A welcome fogadásnál ugyanis kizárólag házi finomságokat szolgálunk fel. Rajtatok áll, hogy házi sütésű pogácsákkal vagy helyben sütött, ropogós kenyérből készített finger food falatkákkal kenyerezzük le vendégeiteket, akik a házi készítésű kolbászunkat és paprikalekvárunkat biztosan sokáig emlegetik majd. És ha már mindenki kellőképpen befalatozott, jöhetnek végre a nap főszereplői!

Eskuvohelyszin . wedding

ESKÜVŐ

A vacsora

Magyar mediterrán konyha, minőségi borok, profi kiszolgálás, melyek nélkül a Tópart Hotelben biztosan nincsen esküvői vacsora. A legújabb technológiával és a legnagyobb odafigyeléssel készítjük ételeinket, a fogások mellé pedig a legjobb boraink közül válogathattok. De ti döntitek el azt is, hogy svédasztalos vagy sültestálas kiszolgálást, esetleg elegáns tányérszervizt szeretnétek.
És ne aggódjatok, nálunk a glutén- és laktózérzékeny rokonok is mindig jól laknak, de a vegetáriánus vendégeket sem hagyjuk soha üres hassal hazamenni. ;)

Tópart Hotel Balatonvilágos

8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.

Tel: +88 446 479

Mobil: +36 20 953 4536


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépj velünk kapcsolatba!