• Gallery Slideshow 02

Balatoni esküvő

a Tópart Hotelben

  • Eskövő helyszín 2 slider

Felejthetetlen élmény

amire mindig emlékezni fogtok

  • Esküvő helyszín - 3. slider

Egyedülálló helyszín,

közvetlenül a Balaton partján

Esküvőhelyszín

ESKÜVŐ

Rendezvényteremben

2015-ben lebontottuk a falakat, áttettük a pultokat és a legmodernebb fény és világítás technikával szereltük fel a Tópart Hotel rendezvénytermét, ahol így akár már 110-en is kényelmesen elfértek. Egy dolgon viszont nem változtattunk: a panorámát meghagytuk. A 210 négyzetméteres, légkondicionált teremhez ráadásul egy Balatonra néző terasz is tartozik, ahol két tánc között kifújhatjátok magatokat. Ne felejtsétek, nálunk kizárólagosságot élveztek! Vagyis az esküvő napján tiétek az egész ház. És nem, nálunk a lagzi után sem kell korán kelni, ígérjük mindenkinek marad a reggeli rántottából. :)

Esküvő helyszín - wedding

ESKÜVŐ

Rendezvénysátorban

Ha annyira megszállott Balaton-rajongók vagytok, hogy nem csak a szertartást, de a lakodalmat is a parton tartanátok, tökéletesen megértjük és van egy jó hírünk: ez sem akadály! Rendezvénysátrunkat három méterrel a Balatontól, a vízparton állítjuk fel és mivel oldalai szép időben felnyithatók, az első sorból nézhetitek a naplementét. Ha vacsora után ejtőznétek egy keveset és a bulira csillagok számolásával hangolódnátok, vízre nyúló stégünkön ezt is megtehetitek. Már csak ti kelletek, mert részünkről minden garantált a romantikához.

Esküvő helyszín
Esküvő a balatonon
COSMOPOLITAN.HU

Top 10 magyarországi esküvői helyszín

Olvass bele

Tópart Hotel Balatonvilágos

8171 Balatonvilágos, Zrínyi utca 1.

Tel: +88 446 479

Mobil: +36 20 953 4536


E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lépj velünk kapcsolatba!